Първата Ви мисъл след като се запознаете с Джак Максуел

...
Първата Ви мисъл след като се запознаете с Джак Максуел
Коментари Харесай

Алкохолно пътешествие: Най-добрите барове

Първата Ви мисъл откакто се запознаете с Джак Максуел е, че това е индивидът, който има най- положителната работа. Защото като водещ на поредицата „ Алкохолно странствуване " Джак обикаля по света представяйки разнообразни култури и места през призмата на напитките, които оферират.

А в този момент, когато прибавя още един ред в автобиографията си - водещ на „ Алкохолно странствуване: Най-добрите питейни заведения ", към този момент сте уверени, че всички му завиждат.

В „ Най-добрите питейни заведения ", Джак ни кани на странствуване из кръчмите на Щатите. От скатовете на Аспен до плажовете на Мауи, Джак намира питиета и коктейли на изключителни места.

Въоръжен с пропуск за цялостен достъп до най-тайните заведения за контрабанден алкохол в света, в това число един бар, почетен с награди, само че прикрит зад етажерка за книги, или пък сладоледена къща, вътре в която се обитава галактически салон, Джак пробва невероятните коктейли, които сервират измежду ексцентричния интериор.

Но по какъв начин се търси съвършения бар?

За Джак това е сложен въпрос, тъй като отговорът зависи от това кого питате.

„ Ако зададеш този въпрос на хиляда души, ще получиш хиляда отговора - споделя Максуел. За мен всичко се свежда до хората, които работят там. Искам личният състав да бъде другарски надъхан и осведомен. "

Трябва ли да си познавач на коктейли, с цел да оценяваш шоуто? Не е наложително, сподели Максуел.

Фокусът на шоуто на Джак са напитките, а не самото пиянство.

" Един от най-големите похвали, които получавам от хората, е " не пия, само че обичам шоуто ви ", споделя той.

Алкохолът е мощна съставна част. Въпреки че може да сътвори неповторими усети, прекаляването с него може да има нежелани странични резултати. Максуел постоянно е рационален по тематиката и неговите почитатели правят оценка това.

" Подходът ми е да изпиташ наслаждение от напитката, само че в никакъв случай не прекалявай ", споделя той.

„ Не става въпрос да обикаляте питейните заведения и да се напивате. Търся историята, традициите, цивилизациите, религията, култа. Това в действителност е уважание към хората, историята и културите на света " -споделя Максуел.

Кой е съветът му към барманите?

" Да почитат всеки клиент,а освен към този, който има пари. "

В новите 12 епизода Джак ще ви разноски из най- положителните питейни заведения в Щатите.

А какво ги прави неповторими? Вижте къде ще ви води Джак:

Един от най-хубавите скрити питейни заведения е скрита караоке стая в Корея Таун в Лос Анжелис. Тя ви връща в 80-те години на предишния век, а на входа има вендинг машина, от където можете да си купите забавни неща от това време. Всички стени са покрити с касети.

Бар „ Тридънт " е цялостна диаметралност. Това е типичен бар, където се ражда Tequila Sunrise.

" Бедфорд " в Чикаго е в постройка, която е била банка. Един остарял аероплан, в този момент е в бар в Колорадо.

Джак прави ранглиста и на най-хубавите питейни заведения, населявани от духове. „ Те бяха толкоз занимателни, със страхотни истории... Има клиенти, които се връщат с вяра да изживеят още веднъж това прекарване, а някои си потеглят и в никакъв случай не се връщат. " -споделя водещият.

И по този начин, какво прави един бар страховит съгласно Джак?

„ Обичам да влизам и да се усещам като у дома. Кръчмата е като вашия хол, желаете да се чувствате удобно. И отсам стартират другите условия.

За мен персонално като вляза в бар, незабавно би трябвало да имам чувство за мястото. Искам да ми е комфортно, не прекомерно ярка светлина, малко затъмнено, комфортни столове, доста привлекателен, личен състав, който е образован и вежлив. А, и да има положителни питиета също не е неприятно.

Добрият коктейл е повече от напитката, а усетът е още по-добър, когато се пие в ужасно място. "

Все отново всяка работа си има и сложна част. Коя е тя за Джак?

„ Най-трудната част в моята работа е, когато някой попита за " най-хубавото " или обичания ми бар или коктейл. "

Гледайте „ Алкохолно странствуване: Най-добрите питейни заведения " по Travel Channel всеки вторник, от 22:00 часа. Ще бъде едно друго пътешестване из Щатите.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР