Първата версия от разработчика DeNa ще бъде безплатнаPokemon Master се

...
Първата версия от разработчика DeNa ще бъде безплатнаPokemon Master се
Коментари Харесай

Нова Pokemon игра за Android и iOS идва това лято

Първата версия от разработчика DeNa ще бъде безвъзмездна

Pokemon Master се развива на изкуствения остров Пасио (илюстрация: DeNA)

Много разработчици се пробваха да повторят всеобщия триумф на Pokemon GO, само че нито една мобилна AR (допълнена реалност) игра не съумя да се приближи до Niantic във връзка с приходите. Най-новият противник, Harry Potter: Wizards Unite, доближи единствено 4% от приходите на Pokemon GO, направени в първия ден.

Изглежда, че се задава нова Pokemon игра за Android и iOS устройствата. Разработчиците от DeNa оповестиха, че Pokemon Masters ще дойде на мобилните платформи това лято.

Това ще бъде първата Pokemon игра на DeNa – компания, която оказа помощ на  Nintendo да пусне игри като Super Mario Run и Fire Emblem: Heroes. DeNa също по този начин оказва помощ в създаването на идната мобилна игра Mario Kart Tour.

Pokemon Master се развива на изкуствения остров Пасио, където обучителите получават надзор върху един покемон. Играчите ще бъдат съюзени с други обучители, с цел да победят своите съперници в борба трима против трима. Битката е основана на качествата на играча и се води в действително време вместо с изчакване на дейностите на противника.

Играта евентуално ще бъде безвъзмездна, само че в този случай ще се чака потребителите да вършат покупки вътре в нея. За да научите повече за играта, може да видите филмовия откъс, пуснат от DeNa:

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР