Първата услуга за споделена мобилност в България SPARK обяви днес,

...
Първата услуга за споделена мобилност в България SPARK обяви днес,
Коментари Харесай

170 електрически Hyundai KONA подобряват споделената мобилност в София

Първата услуга за споделена подвижност в България SPARK разгласи през днешния ден, че усилва автопарка си с още 170 електрически Hyundai KONA. Първите двадесет електрическия автомобил към този момент са разполагаем на потребителите на услугата, а останалите 150 ще бъдат доставени доникъде на годината. С това нарастване общият брой на електрическите автомобили в SPARK доближава 300.

Hyundai KONA Electric дебютира при започване на предходната година и се трансформира в първия 100% електрически стилен SUV в Европа. Комбиниращ впечатляващ електрически пробег с модерния си жанр, моделът даде поръчка в каква посока гледа компанията. KONA Electric се предлага с 2 разновидността на батерията – 39,2 кВтч и 64 кВтч, като спецификацията, предпочетена от Spark, е с по-компактната батерия и ще може да изминава до 300 км с едно зареждане.

„ Безспорен факт е, че през последните години Hyundai зае лидерски позиции в мощно развиващият се сегмент на колите с различно задвижване. Семейството на IONIQ бе оценено с извънреден брой награди и оценки от Български и международни институции в редица категории. Hyundai KONA от своя страна сподели, че производителят има софтуерните средства да предложи изцяло електромобил с пробег до 450км. При версия с 64 кВтч батерия. (Независими проби демонстрират, че Hyundai KONA е способна да измине много над 600 км. с едно зареждане). Партньорството ни с SPARK е следващото доказателство, че Hyundai KONA е новаторски модел, който освен има своето място в света на различно задвижваните коли, а и че има капацитет да заеме водеща позиция. “ добави Юлиян Чебишев, изпълнителен шеф на IND Commerce, Официален представител на Hyundai за България.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР