Първата цел на обединението ПП, ДБ и Спаси София“, които

...
Първата цел на обединението ПП, ДБ и Спаси София“, които
Коментари Харесай

Георгиев: Преди да вдигат данъците на столичани, ПП-ДБ и Спаси София да покажат какво са направили досега

Първата цел на обединяването Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “, които ще вземат София, е повдигането на налозите за софиянци. Втората цел е болшинство в общинския съвет, с цел да може всяка „ непопулярна “ концепция на общия им кмет да минава без старания. Честита наслада, жители на София!

Това съобщи ръководителят на СОС Георги Георгиев, разяснявайки „ великодушните “ обещания на шефката на ДСБ-София и заместник-кмет на Оборище Бонка Василева.

Георгиев признава, че е сюрпризиран не толкоз от това, че може да има обединен претендент за кмет, колкото от концепцията за повдигане на налозите „ оптимално заслужено и безболезнено за хората “.

„ Изненадан съм, признавам си. Че ще имат общ претендент е ясно - споделя се Васил Терзиев. Лена щеше да е началник на общинския съвет. В подмяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по превоза, а Любо Георгиев - основен проектант. Голяма договорка, огромна изненада. Нарича се " извършване на покупки ", „ за всекиго по нещо “ и към този момент сме го виждали по какъв начин работи в Министерство на превоза и в кабинета „ Петков “, съобщи Георгиев.

Той прикани претендентите за всичко в София и непременно, първо „ оптимално заслужено “ и „ безболезнено “ да споделят истината по следните въпроси:

1.Колко детски градини построиха вашите кметове от ДСБ и Демократична България за 4 години при обезпечени пари от налозите на хората, сегашните налози, които желаете да вдигате без да можете да ги инвестирате?

2.Колко тротоари направихте в кварталите в ръководените от вас 8 огромни столични региони - при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета?

3.Моля Политическа партия да кажат какъв брой пари даде държавното управление им за строителство на детски градини в София откакто Кирил Петков даде обещание 70 млн. лева?

„ За да не се мъчат – ще ви кажа - НУЛА. 0 лв. и 0 стотинки. Кръгли нули за София от страна на тима на „ Продължаваме промяната “, акцентира Георгиев.

Председателят на СОС упорства, преди да удрят по джоба на хората във време на растяща инфлация и покачващи се цени, да покажат какво са създали до момента в София.

„ Защото аз виждам хленчещи и оправдаващи се районни кметове, които не построиха даже по една нова детска градина при обезпечени от „ неприятната “ Фандъкова пари – НУЛА нови градини в „ Слатина “, НУЛА нови градини в „ Красно село “, НУЛА нови детски градини в „ Лозенец “. ДСБ ръководи към този момент 8 (осем) години центъра на София - в „ Оборище “ и „ Средец “. Това са два мандата и 8 годишни бюджета. Резултатите от тяхното ръководство несъмнено заслужава смяна , склонен съм! Още от същото и то на нова, по-висока цена през по-високи налози в София? Thank you but no thank you “, безапелационен е Георги Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР