Първата цел на кампанията на Bulgaria wants you е българите,

...
Първата цел на кампанията на Bulgaria wants you е българите,
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Голямата национална кауза през 2024 г. за нас е демографията

Първата цел на акцията на Bulgaria wants you е българите, които са тук, да останат, а на второ място – в случай че може част от тези, които са по света, да се завърнат. Имаме голяма потребност от силата на повече хора, с цел да върви България в вярната посока.  Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ съоснователят на платформата Bulgaria wants you Андрей Арнаудов.

„ Ако преди 146 години сме имали една фантазия за свободна България, след това за обединяването на българите в етническите ѝ граници, това е бил един идеал. Имали сме този идеал и това е била фантазията и идеята ни, която ни е водила. Днес нямаме такава национална идея за жалост. Младите ни хора да останат тук, а част от тези, които са по света да се върнат – ние считаме, че това би трябвало да бъде националната ни идея. Голямата национална идея през 2024 година за нас е демографията “, показа още Андрей Арнаудов.

След влизането ни в НАТО и Европейски Съюз, ние нямаме национална идея. Това да няма дупки по улиците, да се усъвършенства опазването на здравето или образованието са доста, доста значими неща, само че те са цели, те не могат да бъдат дела. Каузата е нещо, което е оттатък и е по-голямо от всички нас, нещо, към което да се стремим, изясни още Арнаудов.

Целия диалог вижте във видеото.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР