Първата цел е постигната. Дотук сме много доволни. Сега започва

...
Първата цел е постигната. Дотук сме много доволни. Сега започва
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Първата цел е постигната, сега започва сериозната работа

" Първата цел е реализирана. Дотук сме доста удовлетворени. Сега стартира сериозната работа ", разгласи селекционерът на Англия Гарет Саутгейт след успеха над Уелс с 3:0, която изпрати отборът му в осминафиналите на Мондиал 2022.

" Трите лъва " разочароваха при нулевото тъждество със Съединени американски щати преди няколко дни, само че направиха ужасно второ полувреме против " драконите " и стигнаха до безапелационен триумф, с който завоюваха групата и си осигуриха среща със Сенегал в елиминациите.

" Мисля, че съпоставено с Мондиал 2018 в този момент играчите имат друга конфигурация, повече убеденост. Нашите цели са разнообразни. В Русия си мислехме дали ще можем да спечелим един мач в елиминациите, в този момент има по-големи упования, само че също по този начин повече убеденост и опит от огромни мачове. Доволни сме, че изпълнихме първата си цел. Настроението в тима е положително. Повечето момчета от групата към този момент играха, което е ужасно за динамичността в състава, също така нямаме жълти картони, което ни слага в добра позиция ", разяснява Саутгейт след триумфа.

" В множеството мачове на шампионата огромните играчи повеждат тимовете си, нашите нападатели не съумяха да го създадат през първото полувреме, само че го сториха през второто. Имаме потребност от голове от всички позиции на терена. Има конкуренция за титулярните места и всеки състезател е задължен да се показа на равнище ", добави треньорът на Англия, който похвали създателя на два гола Маркъс Рашфорд.

" И в клуба му се вижда, че той изпитва наслаждение от играта си. Той е напълно друга версия на играча, който имахме на Евро 2020 предишното лято. Знаем, че сме любимци против Сенегал, само че те са доста рисков тим ", сподели още Саутгейт.

Англия се изправя против Сенегал в неделя от 21:00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР