Първата тенис ракета в света Рафаел Надал се отказа от

...
Първата тенис ракета в света Рафаел Надал се отказа от
Коментари Харесай

Отваря се шанс за Гришо, без Надал и Федерер в Бризбейн

Първата тенис ракета в света Рафаел Надал се отхвърли от присъединяване на шампионата в Бризбейн при започване на идната година.

Така Спортист №1 на България за 2017 година Григор Димитров ще е лидер в схемата на конкуренцията, откакто там няма да взе участие и Роджър Федерер.

Българинът има голям късмет да започва новия сезон с купа, като главните му съперници за нея ще са Анди Мъри, Ник Кирьос и Милош Раонич.

"Със страдание би трябвало да разглася, че този път не мога да вземам участие в Бризбейн. Искаше ми се да играя, само че към момента не съм подготвен.

С австралийските си почитатели ще мога да се срещна на 4 януари, когато ще кацна в Мелбърн, с цел да стартира подготовката си за Australian Open, съобщи Рафаел Надал.

Все още не е ясно дали и Анди Мъри ще може да започва в Бризбейн. Британецът е в ОАЕ, където ще направи няколко тренировки с участници на шампионата в Абу Даби, само че няма да се включи в конкуренцията.

След тези спаринги Мъри ще вземе дефинитивно решение за това дали да се включи в Бризбейн или да продължи подготовка за Australian Open.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР