Първата среща винаги е притеснителна. Тя в много случаи е

...
Първата среща винаги е притеснителна. Тя в много случаи е
Коментари Харесай

Никога не ходете така на първа среща

Първата среща постоянно е притеснителна. Тя в доста случаи е решаваща, тъй като е от голяма важност какво усещане ще създадем. Едно от най-важните неща е по какъв начин ще се облечете на първа среща. Мъжете възприемат мощно външния тип и той им приказва доста за желанията и същността ви. Затова има някои облекла или комбинации от облекла, които в никакъв случай не би трябвало да обличате на първа среща, с цел да не вършиме неприятно усещане.
Твърде разголени облекла
Прекалено малко плът може да се счете за липса на съблазън от време на време. Но прекалено много кожа на показ нашепва за таман противоположното. Уверете се, че ще загатнете интереса си към него, без да изглеждате доста евтини и леснодостъпни. Нека въображението му проработи!
Силен грим
Първата среща не е най-подходящото време да слагате мрачен и прекомерно мощен грим, тъй като рискувате да бъдете разтълкувани неправилно. Поначало мъжете ненавиждат наситения грим и избират естествената хубост.

Неудобни обувки
Докато се научите да ходите с новите си обувки на ултрависок ток, които сте купили особено за първата си среща, с цел да впечатлите мъжа, към този момент ще сте го изгубили. Той ще ви се присмее вътрешно и ще ви схване по-скоро като смешна, в сравнение с като привлекателна.

Оставете този нападателен външен тип за малко по-нататък, когато се опознаете и към този момент сте завладели вниманието му.
Размъкнати облекла
Всичко, което можете да съблечете без проблем, даже когато е закопчано, не е уместно за първа среща. Дори на непроницателните мъже ще им направи усещане, че не ви пука по какъв начин ще ви възприемат, което си е напряко обидно.
Широки облекла
Прекалено необятните облекла могат да основат комплициране у мъжете, тъй като преди да ви опознаят, могат да си помислят, че неистово се пробвате да скриете нещо, като да вземем за пример бременност!

Освен това, колкото повече демонстрирате, че харесвате себе си и се чувствате добре в кожата си, толкоз по-привлекателно лъчение имате.
Крещящи облекла
Искрящите цветове, ярката кожа, блясъкът, пайетите, всичко, което ви прави да изглеждате като облечени за снимане на видеоклип отблъсква. Смекчете малко стила, намалете яркостта и ще спечелите!
Ежедневни дънки и тениска
Този неглижиран външен тип също не е подобаващ, тъй като още веднъж приказва за неангажираността и незаинтересоваността ви към индивида и срещата въобще. Може да задачите да го накарате да не се ласкае чак толкоз, може и да обичате да се обличате по-небрежно, само че въпреки всичко първата среща е първото усещане за отношението ви.
Анцуг и поло
Не е хубаво да се разсъбличате прекомерно, само че и да се явите увити до уши в прекомерно доста облекла също е недопустимо. Спомняте си съвета за въображението, нали? Е, в случай че се появите по този начин, въображението ще се изпари на часа.
Твърде доста парфюм
Опитвате се да прикриете неприятна миризма или това, че не сте си измили косата? Прекалено тежките и мощни аромати отблъскват и провокират кихане, а не интерес от мъжка страна! Носете нещо леко и апетитно, което ще го накара да пожелае да го вдиша от близко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР