Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била

...
Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-изгодното за Русия е правителството на Кирил и Асен

Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била с “Лукойл ”, по този начин твърдели източници на ГЕРБ

Най-изгодното за Русия държавно управление е държавното управление на Кирил и Асен, съобщи някогашният министър председател и водач на партия ГЕРББойко Борисов на брифинг в централата на партията.

" Интересно за какво за съветския нефт такива старания се хвърлиха за дерогация в Брюксел. Защо България не се възползва от това, а единствено частниците? ", попита Борисов.

Служебното държавно управление да задейства службите и финансовото разузнаване да ревизират медиаторите, изиска Борисов.

“Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била с “Лукойл ”, по този начин настояват наши източници ”, сподели Борисов. Той добави, че 3,5 милиарда лева изтичат от България. Борисов разгласи, че в идващите дни ГЕРБ ще даде брифинг, с цел да потвърдят изказванията си.

“Искам да имаме цифрите, с цел да приказваме тъкмо и ясно, и да връщаме не 25 стотинки, а 1 лев ”, съобщи той.

По отношение на оръжието за Украйна Борисов уточни, че държавното управление на Петков е било лицемерно, тъй като всеки трети снаряд там е български, единствено че възложен посредством комисионери.

“Днес слушах енергийния министър, че са почнали договаряния с “Газпром ”. Колкото и да са самонадеяни и да мислят, че знаят всичко, дано да си наемат положителни юристи ”, посъветва той служебното държавно управление, отбелязвайки какъв брой мощна компания е съветският газов снабдител.

Борисов е безапелационен, че дълготраен контракт с “Газпром ” изрично не би трябвало да се приема.

“Аз като българин не желая да платя за едно нещо два пъти ”, добави той. “Ние по тази причина договарянията с “Газпром ” ги водехме с Европейската комисия ”, напомни Борисов и прикани служебният кабинет да се обърне към Европейска комисия и да я държи в течение за всеки един ход.

Относно импортираната от Кирил Петков тъжба в съда против Борисов за половин милион лв. за клюка, Борисов сподели, че някогашният министър председател се бил изложил онлайн пред медиите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР