Първата среща може да бъде невероятна, неловка, вълнуваща, да ти

...
Първата среща може да бъде невероятна, неловка, вълнуваща, да ти
Коментари Харесай

8 неща, които да НЕ казваш на първа среща

Първата среща може да бъде невероятна, неловка, вълнуваща, да ти “изпили нервите ” и да е извор на още куп страсти. За да се подготвим планираме съвършения тоалет, мястото за среща, тематиките, които ще обсъждаме и така нататък

Толкова се вглъбяваме във всеки подробност, какво да кажем и да създадем, тъй че да не объркаме нещо… Всичко това ни гълтам и рядко се замисляме за тематиките, които сигурно не трябва да обсъждаме и може да са “капани ”, които да ни показват в неприятна светлина.

Ето 8 неща, които би трябвало да не обсъждаме в никакъв случай на първа среща:

#1 Забрави да споменаваш родителите си

Колкото и да обичаш родителите си, когато ги обсъждаш на първа среща, това може да те накара да изглеждаш незряла и към момента надалеч от концепцията за основаване на семейство. Когато един мъж излиза с теб на среща, той желае да научи повече за теб и има толкоз доста тематики, които да обсъждаш без да споменаваш вдъхновяващите препоръки за живота, които получаваш от майка си или заниманията, които споделяш с татко си.

Изключение вършат случаите, в които той те попита за фамилията ти. Ако това се случи, се чувствай свободна да споделиш занимателна история, която да направи диалога забавен.

 двойка iStock

#2 Не натоварвай с упования

Първата среща е стъпката, която подхващаме, когато исаме да опознаем нов човек. Това не е времето да приказваш за всичко, което копнееш да ти се случи в персонален план… а точно - сериозна връзка, женитба, деца. Постави се на негово място. Ако излезеш с нов мъж и той незабавно стартира да приказва за това, че желае да се ожени и да има деца, белким няма да си помислиш - “Успокой се, едвам се познаваме ” и да избягаш в галоп:)

 двойка скандал iStock

Бъди естествена и спокойна. Да натовариш някого с очакваня, единствено може да го подплаши и да не го видиш повече. За никой мъж не е секси да е на среща с жена, която е изнервена от непрекъснати мисли за тиктакащия биологичен часовник.

#3 Забрави за числата

Нормално е в главата ти да се въртят въпроси, за това по какъв начин върви любовният живот на този секси мъж. Чудиш се на какъв брой срещи е излизал напоследък, какъв брой време е сингъл, с какъв брой ли други си написа сега...

Но колкото и да си умираш да знаеш, сигурно отговорите няма да ти харесат. Каквото и да каже, това ще те накара да се почувстваш несигурна и ревностна. А в случай че е самостоятелен от доста време ще започнеш да се питаш: “Какво ли не му е наред? ”. Всичко това може тотално да убие настроението ти. Забрави за любовния му живот. На първа среща единственото, което има значение е това да схванеш дали можете да си прекарате добре дружно.

 секс спор двойка iStock

#4 Забрави за някогашния

Така както не трябва да питаш за неговия любовен живот, по този начин и ти би трябвало да внимаваш да не ти се изплъзне нещо за някогашния. Когато споменаваш някогашния, ще накараш един мъж да си мисли, че не си превъзмогнала връзката си с различен и че да има връзка с теб ще е извор на проблеми, тъй като още носиш доста “багаж ” от предишното.

Фокусирай се върху това да опознаеш този, който седи против теб сега и не потъвай в мисли за предишното. За някогашни може да се приказва едвам когато една връзка е станала задоволително сериозна.

 двойка iStock

#5 Попитай първо себе си

Ако се чудиш дали някоя тематика е подобаваща за разискване, си задай въпроса: “Бих ли се почувствала неловко, в случай че той ме попита същото? ”.

#6 Въздържай се от негативизма

Никога не носи неприятното въодушевление със себе си на първа среща. Емоциите са “заразни ” и говорейки за неприятния ти ден на работа и изтощителната седмица, ще го предадеш на него. Това важи за всевъзможни отрицателни тематики. Запомни - излезли сте на среща, с цел да създадете (евентуално) нова връзка и връзки. Първата среща е премеждие единствено по себе си и от двамата зависи да е изпълнено с вълнуващи страсти.

 двойка iStock

#7 Не показвай неустановеност

Когато сме нервни прибавяме в речника си думи като “горе-долу ”, “може би, “нещо като ”, “предполагам ”. Ако си една от тези, които го вършат е належащо да се стараеш да избягваш тези изречения от диалозите, които водиш. Да се въздържаш от сходни изрази на първа среща е значимо, тъй като те те вършат да изглеждаш несигурна и понижават силата на връзката, която сътрудникът може да почувства по отношение на теб. А това може да понижи възможностите ти за втора среща.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
#8 Финанси

Една дама в никакъв случай не приказва за пари. Следващото, което не прави е да пита един мъж какъв брой изкарва. Неуместно е да го питаш за това. Рискуваш да те намерения за меркантилна и пресметлива, а никой мъж не обича това.

Автор: Ина Иванова

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР