Първата спирка на губернатора на Флорида Рон ДеСантис след събранията

...
Първата спирка на губернатора на Флорида Рон ДеСантис след събранията
Коментари Харесай

След събранията в Айова, ДеСантис ще отиде първо в Южна Каролина в удар с Хейли

Първата спирка на губернатора на Флорида Рон ДеСантис след събранията в Айова в понеделник вечерта ще бъде Южна Каролина, а не Ню Хемпшир, където идващото ще се организира съревнование за гласоподаване – отклоняване от политическата традиция.

Първите предварителни избори в Ню Хемпшир са на 23 януари, единствено осем дни след събранията в Айова, до момента в който тези в Южна Каролина са месец по-късно, на 24 февруари. Но акцията на DeSantis споделя, че е приела покана за събитие в Грийнвил, Южна Каролина, за вторник сутринта и е избрала първо да отиде там, преди да се насочи към Ню Хемпшир за среща и привет и кметството във вторник вечер.

ДеСантис се пробва да окаже напън върху някогашния губернатор на Южна Каролина и дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, която води пред ДеСантис със забележителна преднина в ранните избори в Ню Хемпшир и Южна Каролина и остава невъзможност в конкуренцията с него за второ място в Айова – където някогашният президент Доналд Тръмп има забележителна преднина в социологическите изследвания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР