Първата снимка на жена, малтретирана, докато е била оставена във

...
Първата снимка на жена, малтретирана, докато е била оставена във
Коментари Харесай

Първа снимка на булка, която е била принудена да приема хапчета и обляна с химикали в мрачно изпитание

Първата фотография на жена, измъчвана, до момента в който е била оставена във вегетативно положение, беше оповестена, откакто четирима членове на фамилията бяха вкарани в пандиза за малтретиране с нея.

Амбрийн Фатима Шейх беше принудена да приема медикаменти и залята с корозивно вещество, до момента в който беше оставена в щата от брачна половинка си и фамилията му. Сега 39-годишната жена беше доведена в Обединеното кралство след организиран брак и получи лекарството срещу диабет глимепирид от Асгар Шейх и неговите родители, когато беше на 30 години, макар че не беше диабет.

Наркотикът провокира пагубно мозъчно увреждане и четиримата й насилници бяха вкарани в пандиза в сряда, откакто съдът изслуша, че госпожа Шейх е останала във вегетативно положение в болничното заведение, от което евентуално „ в никакъв случай няма да се възвърне “. Беше чуто също по какъв начин е била залята с корозивно вещество, евентуално почистваща течност, и измъчвана в къщата в Хъдърсфийлд, Западен Йоркшир, в продължение на дни.

Най-накрая тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР