Първата шампионка на UFC от Китай Вейли Жан (20-1 MMA,

...
Първата шампионка на UFC от Китай Вейли Жан (20-1 MMA,
Коментари Харесай

Въпреки проблемите, Вейли Жан получи виза за САЩ

Първата шампионка на UFC от Китай Вейли Жан (20-1 MMA, 4-0 UFC) изпитва съществени проблеми с това да получи виза за Съединени американски щати. 29-годишната китайка получава отвод от Съединени американски щати за виза, каквато е ориста и на доста нейни сътрудници от Русия. Тя изрази своето неодобрение в обществените мрежи.Съдбата на Жан е привлякла вниманието на Тълси Габард, която е държавен чиновник, изпълняваща ролята на представител на 2-и конгресен регион на Хавайските острови от 2013 година.

Габард също по този начин е претендент за президент на Съединени американски щати и предложи да помогне на Вейли с това да си изкара виза за Съединени американски щати. Китайката показа новината в обществените мрежи и изрече своята признателност към Габард, която се отзовала. Тя се надява, че ще може да решат нейния проблем до седмица, тъй като на 15-ти октомври би трябвало да пътува за Съединени американски щати, с цел да се срещне със своите почитатели.

В края на август Жан нокаутира Жесика Андраже в Китай за 42 секунди и завоюва купата в категория сламка. Тя навлезе в серия от 20 следващи победи и към този момент е със статистика 20-1 в ММА. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР