Първата седмица от последният месец в годината е финална и

...
Първата седмица от последният месец в годината е финална и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 ноември до 5 декември

Първата седмица от последният месец в годината е крайна и обобщаваща, включваща в себе си невероятни благоприятни условия за разбор и синтез на претърпяното до момента за подготовка за един нов старт.

На 4 декември е новолунието в знака Стрелец, което е съпроводено от цялостно Слънчево затъмнение. Това новолуние е обвързвано с новото начало, изискващо нов взор върху живота, ориентиран към бъдещето, развиването и разширението, съчетани с доста религия, оптимизъм и очаквания.

Седмицата е подобаваща за привършване и завършване на действия и процеси като огромна част от тях носят следи от цялата изминаваща годината, а в избрани случаи и от един по-голям откъслек от време.

Събитията, които пораждат в интервала сред двете затъмнения на 19 ноември и 4 декември ще провокират основни промени, както в персонален по този начин и в настоятелен проект. Активират се значими процеси в обществено-политически аспект. Приключва един стадий на база добита умелост с наклонност тенденция към нещо ново, разширяващо сферата на въздействие, слагане на цели, свързани със идната година.

Препоръчително е в дните към 4 декември да не се взимат значими решения, да не се започват нови планове. Не се предлагат и съществени решения от персонален, настоятелен и публичен темперамент.

Затъмненията  предизвикат   значими промени и чакат нови решени в международен проект, отнасящи се до религията, просветителните процеси, науката, медиите, образованието, информацията и нейната правота, търговията, превоза, пътешествията, услугите.  

В интервала  на ръководство на знака Стрелец всички ще преживеят импулса да излязат отвън познатите граници, да потърсят нови благоприятни условия, да уголемяват, покажат, впечатляват.

ОВЕН

Оптимизмът, които ви е превзел ще ви настрои към желанието да покорите нови хоризонти. Възможностите пред вас са безкрайни. Докато слънцето транзитира в знака Стрелец вие ще усещате силата и импулса на вдъхновението. В коридора сред затъмненията вие относително по-лесно от всеки различен знак преминавате даже и през най-сложните условия. Слънцето в оптимистичният знак Стрелец ви дава спомагателна доза кураж и храброст да следвате и осъществявате задачите си. Тази последна седмица от лунния месец е подобаваща в оптималната степен да  довършите  започнати планове и действия, с цел да извършите място за новото, което желаете да започнете. Още в първите дни от идната седмица след новолунието ще можете да предприемете дейни дейности. През тази седмица имате опцията да затвърдите престижа си в колектив, да заемете по-престижни публични позиции, да повишите приходите си. Теми от началото на годината могат  да припомнят за себе си, само че в този момент ще откриете  по-благоприятен метод  за тяхното реализиране. Може да възникне напрежение в първите дни от седмицата обвързвано с спор на ползи сред вас и вашите сътрудници. През тази седмица е допустимо да сложите завършек на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Планове, свързани с пътешествия ще подобрят настроението ви.

ТЕЛЕЦ

 Вие преминавате през мощно трансформиращ интервал, който ви дава опция да извършите нови избори, да насочите вниманието си към развиването ви в бъдеще. Налага се да деянията нараснала адаптивност, да отбраните ползите си, с цел да извлечете поука от комплицирани и предизвикателни обстановки. Някои от вас не престават да имат чувството, че се намират на кръстопът. Намирате се на прага на един нов стадий, който в по-силна степен ще усетите при започване на идващата година. Приключването при вас ще бъде обвързвано със събития, почнали преди към 18 години. С прекосяването на Северния Лунен възел в знака Телец при започване на идната година, нуждата от преобразования в живота ви ще бъде още по-значима. Активиралите се събития през предходната и тази седмици ще ви подбуден да извършите значими избори. Решенията, които ще вземете, ще ви насочат към нови благоприятни условия за развиване. Стъпките, които започнахте през предходната седмица, носещи ви позитивни резултати можете да продължите и през тази. Следвайте личните си полезности, направете преоценка на финансовото си положение, на значимите и значими хора в живота ви. Планирайте задачите си.

БЛИЗНАЦИ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с голям брой задължения. Периодът към момента е подобаващ да покажете най-хубавото, което можете, най-силните си качества. Положените от вас старания ще имат дълготрайно отражение. Слънцето в знака Стрелец, в комбиниране с Меркурий също в Стрелец последователно насочват вниманието ви към вашите партньорски взаимоотношения, персонални или настоятелен. Новолунието в края на седмицата ще ви насочи към нуждата от взимане на значими решения по отношение на това кои взаимоотношения да запазите и какви нови връзки и взаимоотношения да създавате. През тази седмица е допустимо към вас да се върнат обстановки или хора от минал стадий, неразрешени въпроси, зародили сред вас и сътрудниците ви. Сега имате опция да изчистите всичко ненужно това, което към този момент не ви служи, с цел да насочите събитията и връзките си в една по-градивна посока. Все повече се постанова да се вслушвате в мнението на другите, само че и една удобна наклонност вие да влияете мощно на хората и събитията към вас. Покажете в оптималната степен най-силната си страна. Това е интервалът, в който вие можете да бъдете видяни. Усвояването на нова информация, просветителните курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на огромно напрежение, дайте си отмора и се погрижете за здравето си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР