Първата седмица на кампанията Великият понеделник“ ще бъде изпълнена с

...
Първата седмица на кампанията Великият понеделник“ ще бъде изпълнена с
Коментари Харесай

Първата седмица на „Великият понеделник“ – спасение или отмъщение?

Първата седмица на акцията „ Великият понеделник “ ще бъде изпълнена с рискови инциденти и решителни ходове за възмездие. Един против различен в борба за утвърждението на феновете се изправят приключенският екшън „ Изгубеният град “ и екшън-трилърът „ Човек на гнева “ . Киноманите могат да се включат в дванадесетото издание на емблематичната акция и да гласоподават на уеб страницата. Филмът, събрал повече гласове, ще бъде излъчен в понеделник, 8 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В първото предложение за седмицата – „ Изгубеният град “ , Сандра Бълок влиза в ролята на неудовлетворената от последния си разказ авторка Лорета Сейдж. По време на обиколките за популяризирането на творбата ѝ, тя споделя сцената с модела от корицата на книгата Алън (Чанинг Тейтъм), който притегля напълно вниманието върху себе си. Писателката взема решение да си тръгне, само че е отвлечена от екстравагантен английски милиардер (Даниел Радклиф), който е уверен, че тя ще го води до изгубено богатство от последната ѝ история. Решен да потвърди, че може да бъде воин и в действителния живот, Алън притегля на помощ някогашния треньор на морски тюлени Джак (Брад Пит) и двамата се впускат в избавителна акция. 

Екшън-трилърът „ Човек на гнева “ е вторият филм, който ще се бори за утвърждението на феновете във „ Великият понеделник “. Най-новото попълнение в екипа на профилирана в превозването на стотици милиони долари през Лос Анджелис компания е мистериозният Ейч (Джейсън Стейтъм). Той изненадва сътрудниците си, когато поема цялостен надзор над грабеж, като се грижи за обстановката с лекост, успеваемост и точност. Удар след удар стартира да наподобява, че потайният мъж желае камионите да бъдат атакувани, оставяйки екипа в неразбиране кой в действителност е той и от кое място идва. Скоро става явен и крайният претекст на Ейч, който подхваща трагични и необратими стъпки, с цел да си разчисти сметките.

Кой от двата кино лентата ще бъде излъчен идващия понеделник (8 юли) по KINO NOVA? Почитателите на седмото изкуство могат да изберат своя любимец на. Киноманите, които вземат участие в гласуването на „ Великият понеделник “, могат да завоюват подарък всяка седмица, а в края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – проектор за домашно кино.

Повече информация за „ Великият понеделник “ можете да откриете във.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР