Първата седмица на Cat Deeley като новия домакин на This

...
Първата седмица на Cat Deeley като новия домакин на This
Коментари Харесай

Cat Deeley се усмихва, докато празнува първата седмица в This Morning със сесия за епилация

Първата седмица на Cat Deeley като новия хазаин на This Morning приключи с преживяване, което настръхва косата или това би трябвало да е заличаване на косата?

Телевизионната водеща съобщи щафетата в петък на Алисън Хамънд и Дермът О'Лиъри с огромна признателност и отиде да отпразнува първия си почивен ден и беше видяна да посети лондонски салон за хубост.

Там тя беше забелязана да се любува на по този начин нужните грижи след претрупан график. Това включваше мъчителния развой на епилиране и боядисване на веждите, макар че Кет изглеждаше усмихната.

Кет и съ-водещият Бен Шепърд бяха похвалени от почитателите, откакто замениха Холи Уилоуби и Филип Скофийлд като непрекъснати домакини на „ Тази заран “ и тя благодари на екипа на шоуто за „ НЕВЕРОЯТНАТА “ първа седмица и на Бен за това, че е „ съвършеният втори водач в това към този момент радостно ново пътешестване. “

Cat и Бен получиха похвали за дебюта си, само че някои фенове не бяха толкоз удовлетворени от Cat в хода на седмицата, като някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР