Първата съпруга на президента Румен Радев крие кой е новият

...
Първата съпруга на президента Румен Радев крие кой е новият
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Радев има нов мъж

Първата брачна половинка на президента Румен Радев крие кой е новият мъж до себе си, само че признава, че двамата споделят обща пристрастеност – планинарството. Имено около заниманието им се разгоряла и тяхната обич, само че Гинка избира да бъде дискретна и заобикаля да се появява на обществени места в компанията на възлюбения си, написа вестник Ретро.

Двамата обаче преди дни претърпели следващото си адреналиново премеждие. Банкерката се похвали пред приятелите си в обществените мрежи, че е сбъднала още една от най-смелите си фантазии. Красавицата от Пловдив показа фотография, на която театралничи с развяни от вятъра коси на фона на невероятна планинска гледка по залез слънце. Познавачите незабавно разконспирираха местоположението, която Гинка Кесякова не бе издала. Впечатляващата панорама в действителност е от хижа Мазалат, която е ситуирана в Национален парк „ Централен Балкан” в Стара планина на 1620 метра надморска височина.



Бившата жена на Радев от дълго време възнамерявала да измине маршрута, само че едвам през тазгодишния си летен отпуск съумяла да провежда ходенето си до там. Кесякова не се тормози от по-скромните условия на живот в планината и на драго сърце с половинката ѝ останали да нощуват в хижата, където ги посрещнали топло с билков чай и ароматна фасул супа. Стара планина е измежду желаните от пловдивчанката места за походи, само че във към този момент богатата си планинарска биография тя има покорени и много върхове в Рила и Пирин. Дори суровите зимни условия и арктическите температури не са в положения да спрат Гинка, която целогодишно кръстосва горите, да подхваща рискови преходи. Заедно с обичания ѝ имат и специфични колела за планинско катерене, както и екипировка, с която да са в сигурност по стръмните терени.

Явно любовта си към природата банковата служителка е съумяла да съобщи и на щерка си от Румен Радев – Дарина, която също обича да търси усамотение в планината и с доскорошното ѝ гадже Йоан, с което се разделиха преди месец, постоянно също се отдаваха на романтика в Родопите. Синът на президента – Георги, избира по-светския живот и разпуска главно със спорт или в лъскавите заведения в столицата. Румен Радев, въпреки и по-рядко, също намира време за планинарство, само че избира надалеч по-лесни направления от тези, които някогашната му жена покорява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР