Първата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България, научи

...
Първата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България, научи
Коментари Харесай

Бившата на Радев напусна България

Първата брачна половинка на президента Румен Радев е напуснала България, научи HotArena .

Заминаването на банкерката Гинка Кесякова отвън България обаче било краткотрайно и тя нямала планове трайно да се открива в чужбина. Просто с група приятелки решили да си подарят екскурзия до Съединени американски щати.

Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата настройка в чужбина, най-много в прилежаща Гърция. Откакто е разведена с Радев, Кесякова споделя ваканциите си с приятелките си от младежките години. 

С тях отбелязва празниците, върви на отмора и излети в планината. Макар ползата към нея от страна на мъжкия пол да не стихва, към този момент тя не се е показвала обществено с мъж. Известно време беше засичана в компанията на неин сътрудник от банката, в която работи. 

Иван постоянно я изпращаше до дома й, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват дружно. Кесякова обаче виждала у него единствено другар. Приоритет на някогашната брачна половинка на президента са децата й. Георги и Дарина - синът и дъщерята на президента, към момента живеят под един покрив с майка си. Тя се е нагърбила с всички битови задания, с цел да могат децата й да имат време за юношески забави и учебно заведение. 

Тази година Дарина ще е абитуриентка , а балът й ще е мотив Румен и Гинка още веднъж да седнат на една маса. Не се знае обаче дали актуалната му брачна половинка Десислава ще получи покана за фамилния празник, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР