Първата рецепта на бай Иван включва един килограм корени от

...
Първата рецепта на бай Иван включва един килограм корени от
Коментари Харесай

Всички Го Благославят! Бай Иван Се Прочу През 10 Села С Тази Отвара - Чудо! Чисти Камъните В Жлъчката, Ще Се Родите!

Първата рецепта на бай Иван включва един кг корени от магданоз, които обаче би трябвало да са ситно нарязани. Варим ги в литър вода до тогава, до момента в който забележим, че течността не е поизвряла и е останала на половина. Оставяме след това да изстине и прецеждаме.

Чак тогава прибавяме 400 грама зехтин и сокът от един кг изстискани лимони. Разбъркваме доста хубаво цялата тази примес и я оставяме да се съхранява на мрачно, в затворен стъклен съд.

Всяка заран взимаме по една лъжица от сместта на гладно, а след това още две лъжици – на обяд и вечерта, само че преди да сме седнали на масата.

Тази рецепта има изпитан и потвърден резултат за унищожаване на камъни в жлъчката, както и за филтриране и детоксикация на целия организъм. Има обаче и вторарецепта, която оказва помощ не по-малко от първата в случай че имате камъни в жлъчката или пясък.

За нея би трябвало да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, до момента в който от течността остане единствено една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, с цел да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, в случай че имате подобен.

Тази процедура се прави три следващи дни като тамянът се вари всеки ден, с цел да е свеж – по този начин, до момента в който не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях нормално е по към 10 грама.

Важно е да запомните, че вечерта на третия ден би трябвало да се пие глицерин, с цел да се приключи процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни написа doctorbg.net.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР