Първата редовна сесия на врачанския общински съвет, която се проведе

...
Първата редовна сесия на врачанския общински съвет, която се проведе
Коментари Харесай

Момчил Младенов: Не трябва да се правят промени в бюджета на община Враца

Първата постоянна сесия на врачанския общински съвет, която се организира през днешния ден, безусловно провокира възторг и смях до сълзи в заседателната зала, видя кореспондент на организация BulNews.
Очаквано, пристрастеностите сред политическите групи се разгоряха още по време на питанията. Репликите и дупликите на локалните сенатори по другите планове за решения, стигнаха даже до миг, в който се поучаваха един различен.
Цялото съвещание бе съпроводено от разнородни забележки, по-голямата част от които бяха свързани с нарушение на разпоредбите при провеждането на съвещанията.
В изявленията се включи и общинският консултант от Българска социалистическа партия Момчил Младенов, който при гласуването на измененията в бюджета бе безапелационен, че това е изключителна обстановка и не би трябвало да се случва.
„ Трябва едно да е ясно. Всяка смяна на бюджета след приемането му при започване на годината не е естествена обстановка. Това е изключителна обстановка. Практиката да се трансформира бюджета неведнъж при започване на годината ще би трябвало да я преустановим “, съобщи остро Младенов.
Изказването му изуми присъстващите в залата, като част от тях избухнаха в безумен смях, а други се хванаха за главите. Стигна се до там, че кметът Калин Каменов трябваше да изяснява, че няма по какъв начин да не се вършат промени в бюджета, защото от локалната администрация печелят разнообразни планове и това постанова корекциите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР