Първата ракета в света Рафаел Надал е уверен, че големите

...
Първата ракета в света Рафаел Надал е уверен, че големите
Коментари Харесай

Надал: Зверев ще спечели турнири от Големия шлем до две години


Първата ракета в света Рафаел Надал е убеден, че огромните триумфи в кариерата на Александър Зверев предстоят и ще са факт до две години. Испанецът през вчерашния ден се наложи над немеца с 6-1, 1-6, 6-3.

21-годишният Зверев водеше с 3-1 с пробив в решителния трети сет, само че мачът бе пресечен поради дъжд за половин час и по-късно Надал завоюва пет следващи гейма.

"Ако той не реализира триумфи на шампионатите от Големия шлем в околните две години, можете да ми припомните тези думи и да ми кажете, че безусловно нищо не запознат съм тенис. Аз обаче съм уверен, че ще стане по този начин, както допускам. Зверев е един от най-хубавите тенисисти в света, а за най-хубавите не е значимо дали играеш в три или петсетов формат. Щом можеш да спечелиш шампионати от сериите Мастърс, то тогава можеш да победиш на каквото и да е състезание. Той към този момент е печелил Мастърси и предстоят триумфи и в Големия шлем. Несполуките му до момента в тези шампионати се дължат на стичане на условия. Той се намира на доста високо равнище, което му разрешава да се бори за най-високите места", не спести похвалите си Надал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР