Първата ракета на Великобритания Камерън Нори преодоля сет пасив, но

...
Първата ракета на Великобритания Камерън Нори преодоля сет пасив, но
Коментари Харесай

Камерън Нори и Холгер Руне са четвъртфиналисти на турнира по тенис в Лондон

Първата ракета на Англия Камерън Нори преодоля сет пасив, само че съумя да се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на трева " Куинс Клъб " в Лондон.

Петият подложен в схемата Нори победи австралиеца Джордан Томпсън с 4:6, 6:3, 6:2 за близо два часа на корта.

Световният №76 Томпсън направи един пробив по пътя си към триумфа в първия сет. Нори обаче взе подаването му за 4:2 във втората част и изравни, а в третия сет доминираше напълно и след нови два пробива затвори мача.

" Мисля, че беше съвършен мач. Джордан в действителност харесва тревата и в първия сет изигра няколко положителни точки, с цел да ме победи. Мисля, че играх ужасно, тъй че не трябваше да трансформирам прекалено много. Излязох с доста сила в третия сет и това ми оказа помощ. Наистина е добре да си толкоз непрекъснат, само че постоянно искаш повече като тенисист. Искам да продължа да реализирам повече, изключително в по-големите шампионати ", сподели британецът.

Нори трябваше да играе на двойки с Анди Мъри в Лондон, само че двукратният първенец на " Уимбълдън ", който загуби на сингъл във вторник, се отдръпна заради изтощеност.

" Той ми изпрати известие тази заран. Би било хубаво да играя с него, само че го разбирам. Той е изиграл доста мачове и виждам, че е насочил взор към " Уимбълдън ". Той желае да е пресен за тогава ", разяснява Нори.

В спор за място на полуфиналите той ще играе със Себастиан Корда.

22-годишният американец Корда победи №4 в схемата Франсис Тиафо (САЩ) със 7:6(2), 6:3 и прекъсна сполучливата му серия на трета. Тиафо завоюва купата в Щутгарт през предходната седмица.

№2 в схемата Холгер Руне (Дания) отстрани участващия с " уайлд кард " представител на домакините Райън Пенистън с 6:3, 6:4 при дебюта си в шампионата.

Руне към този момент има две победи на трева. Той в никакъв случай не беше печелил на тази настилка като експерт преди тази седмица, откакто загуби в първия кръг три пъти предходната година, в това число на " Уимбълдън ".

На четвъртфиналите датчанинът ще излезе против №6 Лоренцо Музети (Италия), който надви над Бен Шелтън (САЩ) с 6:4, 4:6, 6:4.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР