Първата ракета на българския тенис Григор Димитров ще участва в

...
Първата ракета на българския тенис Григор Димитров ще участва в
Коментари Харесай

Григор Димитров ще бъде голямата звезда на Sofia Open 2020!

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров ще взе участие в Sofia Open 2020. Хасковлията се завръща за петото издание на шампионата от сериите ATP 250. Събитието ще се организира в нов интервал на годината - от 27-ми септември до 4-ти октомври в " Арена Армеец "

" Развълнуван съм и съм доста благополучен, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими. Подкрепата от всички почитатели и да играя пред тях - това беше просто необикновено. Очаквам с неспокойствие да видя всички в " Арена Армеец " през септември 2020 година ", съобщи Григор Димитров.
 Силни противници за Григор Димитров преди Откритото състезание на Австралия
Силни противници за Григор Димитров преди Откритото състезание на Австралия

Сред съперниците на българина ще са топ тенисистите Марин Чилич, Стефанос Циципас, Милош Раонич, и Ник Кириос

Григор Димитров е първенец на Sofia Open от 2017 година Тогава любимецът на българските почитатели извоюва шестата си купа от АТП тура и първа пред родна аудитория, а вдъхновяващият му сезон приключи и с купа от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 година Григор Димитров и българската аудитория ще имат опция да изживеят нови незабравими страсти дружно в " Арена Армеец ".

Четвъртото издание на Sofia Open се трансформира в най-силния шампионат за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 година - първенецът Данийл Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, приключиха годината в Топ 10 на международната класация. Стан Вавринка и Карен Хачанов приключиха годината в Топ 20.
 Григор Димитров към този момент е номер 19 в света, Димитър Кузманов напред с цели 72 места
Григор към този момент е номер 19 в света, Кузманов напред с цели 72 места

През тази седмица играещият капитан за ATP Cup ще взе участие на демонстративния шампионат в Коойонг

Sofia Open 2020 също дава обещание тенис на най-високо равнище и същинско представление за феновете, а гаранцията за това идва още с първото оповестено име, най-чаканото от българските почитатели - завърналият се в Топ 20 в света и тръгнал още веднъж към Топ 10 Григор Димитров.

Sofia Open се провежда от компанията Brandplus Inc, която съставлява притежателя на седмицата, в която се организира надпреварата в София, и Българската федерация по тенис.

" Щастлив съм, че можем да отпразнуваме с всички почитатели на тениса в България прелестната вест, че Григор Димитров ще взе участие на Sofia Open 2020. Четирите издания на шампионата в София бяха извънредно сполучливи и съм уверен, че петото също ще се трансформира в събитие от международно равнище, с което България да се гордее. От 39 шампионата от сериите АТП 250 през миналата година Sofia Open 2019 беше един от най-силните - с изключителни тенисисти, първокласен тенис и огромен зрителски интерес. От 2020 година Sofia Open към този момент е в нов слот от календара на АТП и ще започва през септември. Целта ни е да продължаваме да развиваме Sofia Open ", съобщи ръководещият шеф на Brandplus Inc Барат Годхинди.
 Григор Димитров с първа подготовка в Мелбърн
Григор Димитров с първа подготовка в Мелбърн

На Гришо му следва присъединяване в първия шампионат от Големия шлем - Australian Open

" Sofia Open 2020 е най-значимото международно спортно събитие, което ще се организира в България през годината. Sofia Open 2019 бе следен от над 45 000 фенове онлайн в " Арена Армеец " и стигна до 280 милиона души интернационална телевизионна публика. Милиони фенове по целия свят още веднъж ще наблюдават тенис мачовете от София, още веднъж ще се приказва за България. В света на тениса Sofia Open към този момент е марка. Силната конкуренция и отличните условия сами вършат най-хубавата реклама. Неслучайно топ тенисисти с наслада се връщат в България или с наслада одобряват да дойдат за първи път, откакто са чули положителни мнения от свои сътрудници, които към този момент са играли в " Арена Армеец ". Несъмнено ги притегля и публиката, защото Sofia Open е един от шампионатите от сериите АТП 250 с най-висока посещаемост. Верните български почитатели са съществена причина шампионатът да остане тук. Петото издание на Sofia Open в действителност дава обещание да е извънредно завладяващо за фантастичната българска аудитория. Участието на Григор Димитров е доста значимо и за хилядите деца, които ще имат опция да се допрян до най-хубавия български тенисист. Дай Боже да запалителен още доста деца по тениса, тъй като това е наша съществена задача. Пожелавам на Григор Димитров през 2020 година да завоюва втората си купа от Sofia Open, а новото повдигане на трофея над надписа Sofia пред почитателите в " Арена Армеец " да бъде част от пътя му за завръщане там, където е бил и където му е мястото в международния тенис ", съобщи президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.

Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 ще бъдат пуснати в продажба на 14 януари в 10 часа на Eventim.bg и в мрежата на Eventim в цялата страна. Пакетните билети са за 3 категории места в залата. Цената на пакетните билети за последните четири дни, включващи и полуфиналите, и финала на Sofia Open, не просто е по-ниска от тази на закупени самостоятелни билети за тези 4 дни (1-4 октомври), само че дава и специфичен
бонус за гратис посещаване на първите 4 дни (27-30 септември) от шампионата. Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лв., 235 лв. и 315 лв. по отношение на категорията място в " Арена Армеец ". Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната цена за изцяло налично наличие на всички мачове от интернационалното спортно събитие №1 в България за 2020 година
 Новак Джокович и компания слушат българска чалга след триумфа си
Новак Джокович и компания слушат българска чалга след триумфа си

Сърбите честват на песента на Камелия - " Луда по тебе "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР