Първата ракета на България Виктория Томова отпадна във втория кръг

...
Първата ракета на България Виктория Томова отпадна във втория кръг
Коментари Харесай

Британка спря Томова във втория кръг на Уимбълдън

Първата ракета на България Виктория Томова отпадна във втория кръг на Уимбълдън, откакто загуби от британката Кейти Боултър с 0-6, 6-3, 3-6. Вчера Томова изненада 27-та сложена в схемата Бернарда Пера от Съединени американски щати и я победи в три сета, като през днешния ден тя още веднъж се опита да направи поврат след загуба на първия сет, само че не съумя да го стори.


В първата част 89-та в света Боултър доминираше тотално на корта и не даде нито един гейм на българката. Томова отговори във втората част, в която направи два пробива, с цел да изравни резултата и да вкара мача в решителен трети сет. В него Боултър проби на старта и дръпна с 3-0, след което не изгуби преднината си до края и затвори мача на личен сервис след час и 40 минути игра.

По този метод Томова не съумя да стигне до третия кръг в Лондон за първи път в кариерата, като тя отпада във втория кръг и при третото си присъединяване в шампионата. От своя страна Боултър ще срещне миналогодишната шампионка Елена Рибакина или френската ветеранка Ализе Корне в идващия си мач. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР