Първата ракета на България Виктория Томова допусна обрат в първия

...
Първата ракета на България Виктория Томова допусна обрат в първия
Коментари Харесай

Виктория Томова допусна обрат на старта в Манчестър

Първата ракета на България Виктория Томова позволи поврат в първия си мач в сезона на трева. Тя завоюва с 6-0 първия сет против британката Габриела Тейлър, н по-късно се срина и отстъпи с 4-6, 6-7(4) след повече от два часа на корта.
 Григор Димитров: Искам да бъда запомнен като първенец от шампионат от Големия шлем
Григор Димитров: Искам да бъда запомнен като първенец от шампионат от Големия шлем

Българският тенисист снима фотосесия и отговори на въпроси в специфичен план на Gio

Двубоят беше от първия кръг на шампионата в Манчестър (Великобритания), който е със солидния награден фонд от 100 хиляди $. Надпреварата е третата по значителност през тази седмица в дамския тенис след тези в Хертогенбош (Холандия) и Нотингам (Великобритания).

Вики завоюва 10 от първите 12 гейма в срещата и при резултат 6-0, 4-2 се виждаше като победителка. Тя записва лек спад в играта си и участващата с " уайлд кард " британка се възползва, спечелвайки 4 следващи гейма.

В решителния сет още веднъж Томова диктуваше играта и поведе с 3-1 гейма. Тя сервираше за успеха при 5-4, само че позволи пробив. В тайбрека Тейлър към този момент беше по-свежа и поведе с 5-2. Британката с този триумф се е устремила твърдо към Топ 300 в ранглистата на WTA. Преди конкуренцията в Манчестър тя беше №352.

Томова взе участие и на двойки в Манчестър, където си партнира с американката Саша Викери. Двете започват против представителките на домакините

Алиша Барнет и Оливия Никълс, който също вземат участие с " уайлд кард ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР