Първата ракета на България в тениса Григор Димитров изрази огромното

...
Първата ракета на България в тениса Григор Димитров изрази огромното
Коментари Харесай

Григор Димитров е готов да чуе мощното Мачкай, Гришо!

Първата ракета на България в тениса Григор Димитров изрази голямото си неспокойствие да взе участие още веднъж на шампионата Sofia Open от сериите ATP 250, чието седмо издание стартира от понеделник в столичната зала " Арена Армеец ". Димитров игра за пръв и финален път досега в конкуренцията през 2017 година, когато завоюва и купата.

" Все едно не съм напускал. Нямам самообладание да се завърна на корта в София. Тук беше един от най-специалните ми моменти. Никога не ме е напускало възприятието за шампионата. Готов съм да чуя още веднъж мощно " Мачкай, Гришо ". Очаквам доста добра аудитория. Опитвам се да употребявам позитивната сила от почитателите. Аз, където и по света да играя, срещам българска поддръжка и постоянно се усещам доста добре и се пробвам да я употребявам ", разяснява през днешния ден 31-годишният хасковлия пред български медии.

Той разгласи, че е подготвен физически за шампионата, като добави, че не се тормози от нито един от останалите участници.  " За момента съм добре. След US Open имах време за отмора и равносметка. Имах генерални проучвания, с цел да видя дали съм във форма. Исках да упражнявам всеки ден и да се усещам добре, само че след US Open не бях в кондиция освен за тренировките. Трябваше да съм оптимално добре, а по тази причина отхвърлих и Мец,  задачата беше да съм 100% подготвен за София . Няма нищо по-хубаво от това да играеш на родна земя. Играя мач за мач. Няма значение с кого играя, желая да се любувам и да играя добре. Срещу всички съм играл и съм печелил. Не се опасявам от никого ", сподели Димитров, който е подложен под №3 в схемата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР