Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Себастиан Корда или квалификант в първия си двубой в Марсилия

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще се изправи против американеца Себастиан Корда или квалификант в първия си мач на шампионата в Марсилия през идната седмица, отреди тегленият през днешния ден чоп за главната скица.

За Гришо конкуренцията от категория АТР 250 във Франция ще бъде първата след отпадането му в третия кръг на Australian Open от португалеца Нуно Боржеш.

В Марсилия българинът ще бъде подложен под №2 и по право ще стартира присъединяване си непосредствено от осминафиналите, където, както към този момент стана ясно, му следва дуел против Корда или квалификант.

До този миг Димитров е играл един път в кариерата си с американеца, като той се организира на твърдите кортове. Любопитното е, че при започване на този сезон българинът и Корда бяха сътрудници на двойки по време на шампионата в Бризбейн, където доближиха до четвъртфиналите, а ви припомняме, че на сингъл Григор подвигна купата.

При сполучливо начало във Франция международният №13 ще си обезпечи място на четвъртфиналите в конкуренцията, където е вероятен двубой с осмия в схемата Иржи Лехечка.

В половината на Григор Димитров жребият отреди да попаднат още поставените под №3 и №7 Карен Хачанов и Феликс Ожие-Алиасим, с които най-хубавият ни тенисист може само да премери сили в полуфиналите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР