Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе на корт „Симон Матийо“ в събота

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще играе на третия по величина корт на „ Ролан Гарос “ срещата си в събота.

Поставеният под №28 в схемата хасковлия ще се изправи в трети кръг против Даниел Алтмайер от Германия на новия корт „ Симон Матийо “.

Двубоят е финален, четвърти, в програмата, която стартира в 12 часа наше време. Българинът ще излезе на игрището след края на мача сред Бианка Андрееску от Канада и украинката Леся Цуренко.

До момента Григор и Алтмайер, който е №79 в света, са се срещали единствено един път. През октомври 2021 година Димитров го победи на шампионата в Индиън Уелс с 6:4, 6:2.

Григор Димитров пред БНР: Не би трябвало да недооценявам Алтмайер

Днес по обед Гришо направи подготовка на трети корт. На нея участваха стотина индивида. Дани Валверду акцентира на волетата и ретурите Най-успешният ни тенисист в историята тренира с въодушевление и пускаше смешки след някое изключително сполучливо осъществяване.

След края на заниманието Димитров се поздрави с американеца Тейлър Фриц, който тренираше на същия корт след него. Българинът не отхвърли фотоси и подписи на натрупалите се до изхода почитатели.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР