Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров се

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров се
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Денис Шаповалов

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров се изправя против Денис Шаповалов в конфликт от първия кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Синсинати. Хасковлията завоюва тази конкуренция през 2017 година и в този момент още веднъж се надява на мощно показване. Турнирът е и генерална подготовка преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира на 29 август.

Това ще бъде трети мач сред Григор и канадеца, като българинът завоюва и двете си срещи на твърди кортове против Шаповалов досега, до момента в който канадецът има триумф в единствения им мач на клей. През 2016 година първата ни ракета победи с 6:4, 6:3 във втория кръг на “Мастърс ”-а в Монреал, а четири години по-късно завоюва с 6:3, 7:6(3) на старта в Ротердам. Шаповалов съумя да прекъсне отрицателната си серия против българина през есента на 2020 година, побеждавайки го с 6:2, 3:6, 6:2 на четвъртфинала в Рим.

Победителят от тази среща ще срещне Томи Пол или Дженсън Бруксби.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР