Първата ракета на България при жените Виктория Томова пусна на

...
Първата ракета на България при жените Виктория Томова пусна на
Коментари Харесай

Виктория Томова пусна на търг сак от Australian Open за благотворителност

Първата ракета на България при дамите Виктория Томова пусна на търг своя сак от изданието на Откритото състезание на Англия по тенис през 2023 година с благотворителна цел.

Първоначалната цена на сака е 250 лева, като събраните средства от продажбата на продукта ще отидат за 18-годишния Иван Стоянов, който се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция.

Ето какво написа Вики в профила си в Инстаграм:

„ Здравейте другари! Поствам сака, с който играх на Уимбълдън 2023 година за наддаване за благотворителна идея, която стартира от 250лв. Каузата, която избрах е за момче на име Иван Стоянов на 18 години, който незабавно се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция. Направени са нужните проучвания на татко му, с цел да са сигурни, че той може да стане донор на сина си. Дарителят предложил най-висока сума в коментар под този пост ще завоюва термобега и сумата ще бъде дарена, като ще кача бележката от дарението в стори. Срока за наддаване ще бъде до 8-ми февруари. Оставям линк с цялостната информация за Иван от дарителския уебсайт. Нека, който с каквото може да помогне настрана, в случай че има предпочитание несъмнено ", гласи обявата.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР