Първата ракета на България Григор Димитров заяви, че не съжалява

...
Първата ракета на България Григор Димитров заяви, че не съжалява
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не изпитвам угризения за решението си да играя на Адрия Тур

Първата ракета на България Григор Димитров съобщи, че не съжалява за решението за си взе участие на демонстративния шампионат " Адрия Тур ". Демонстративната конкуренция, проведена от лидера в международната класация Новак Джокович, стартира в средата на юни, само че беше анулирана след втория от плануваните четири шампионата в Задар (Хърватия) поради позитивни PCR проби на част от участващите играчи и хора от техните щабове. Григор Димитров беше първият, който се разболя, а по-късно и уредникът Новак Джокович даде позитивен тест.

" Никога не съм отказвал да вземам участие, когато става въпрос за събития, които целят да подкрепят нашия спорт, когато желанията са положителни. Не желая да приказвам за отговорност. Дори не съм чел публикациите по тематиката, други ми ги препредаваха. Сигурен съм, че на Ноле (Джокович) не му е било елементарно. Мога да кажа доста неща, само че не виждам смисъл ", показа Димитров.

" Водата към този момент е под моста. Научихме си урока, ще ни е необходим за бъдещето. Намеренията бяха положителни, каквото се случи, се случи. Трябва да го оставим зад нас. Вярвах, че действам вярно. Аз съм от България, Балканите са моята земя. Имах предпочитание да вземам участие. Станалото - станало. Не изпитвам скрупули за решението си ", добави хасковлията.
 Григор Димитров загуби от Фучович в Съединени американски щати
Григор Димитров загуби от Фучович в Съединени американски щати

Вижте детайлности
 Снимка 493554
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР