Първата ракета на България Григор Димитров ще играе финал в

...
Първата ракета на България Григор Димитров ще играе финал в
Коментари Харесай

Димитров след победата над Зверев: Винаги е имало кой да вярва в мен

Първата ракета на България Григор Димитров ще играе край в шампионата от сериите " Мастърс " в Маями, Съединени американски щати. Той надделя олимпийския първенец Александър Зверев с 6:4 6(4):7 6:4, като отдаде заслуженото на своя противник, говорейки за неговата разнообразна игра.

 

" Нямаше по какъв начин да позволи топката да минава около мен, тъй като чаках Зверев да я праща и от двете страни. Саша след първия сет подвигна играта си, беше доста мощен, поставяше ме напрегнат, и в третия беше доста добър. Мисля, че в края играх с малко повече престиж и това ми оказа помощ ", сподели Димитров.

 

Успехът разреши на Гришо също по този начин да се върне и в топ 10 на международната класация, което не му се е случвало от съвсем седем години насам.

 

" Каквото и да кажа няма да бъде целесъобразно. Празнувам моята борба сега. Много неща, които съм приключил и са зад сцената.  Искам да стигна където бях. Няма причина да не го направя. Дори, когато съм имал подозрения в себе си, постоянно е имало някой, който е вярвал в мен, това е черешката на тортата ”, добави Димитров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР