Първата публична проява на руския премиер Дмитрий Медведев вероятно ще

...
Първата публична проява на руския премиер Дмитрий Медведев вероятно ще
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев се появява на 9 септември?

Първата обществена демонстрация на съветския министър председател Дмитрий Медведев евентуално ще е на 9 септември, допусна газета.ру.

За тази дата са планувани частични избори за федералния парламент в Москва, няколко локални законодателни органа, както и кметове и ръководители на субекти на федерацията. Сигурно министър-председателят на Русия ще се появи, с цел да упражни правото си на избор. Изданието също показва вероятността той да се появи пред хора и по-рано, тъй като може да се включи в акцията на някой от претендентите.

Медведев изчезна от публичното пространство на 10 август. Според пресслужбата на кабинета той е получил контузия, която не му разрешава да взима присъединяване в обществени прояви. Газета.ру също уточни, че министър председателят не излизал в болнични, само че не се е и появявал на работа. На 24 август представителят на съветския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков съобщи, че двамата първи мъже на страната са в непрекъсната връзка.

Руски медии обявиха, че Медведев е застигнат от "проклятието на пенсионерите ", визирайки неотдавнашните ограничения на държавното управление, които покачиха пенсионната възраст до 65 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР