Първата публична изява от много време на бе в Пловдив.

...
Първата публична изява от много време на бе в Пловдив.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Няма значение, че хората ме наричат чалгар

 Първата обществена изява от доста време на бе в Пловдив. С него са и заместник-председателите на Политическа партия " ИТН " и Ивайло Вълчев.

Преди седмица шоуменът разгласи в профила си във Facebook, че няма да бъде става народен представител, тъй като може да носи отговорност от друга институция, само че той тогава по този начин и не посочи коя е тя. Ето какво сподели в този момент той за това:

  " Има институция изпълнителна власт, тя се назовава Министерски съвет (МС). Има институция на президента. Освен Народното събрание (НС) има още две.

Отговорността, която мога да нося, не е наложително да е от Народното събрание. Не си показах по какъв начин се кандидатирам и след това споделям с някакви думи, че няма да стана народен представител.

Аз си нося отговорността, без значение от това дали съм народен представител, или не. Дали хората ще го одобряват, ще стане ясно.

Не мисля, че като гласоподават за Има Такъв Народ, гласуваш единствено за в Народното събрание - ти може да гласуваш за мен и тези, които са част от мен. Моето наличие или неявяване в Народното събрание не трансформира отговорността, която нося ".

Шоуменът посочи, че цената, която ще заплати за влизането си в политиката, си коства и че няма значение, че го дефинират като " чалгар ".

Трифонов се пошегува с относно публикация във Фейсбук, която гласи " Гласуваш за Слави, получаваш Тошко ". " Ние сме дружно от 20 одини. Нормално е. Гласуваш за Слави, получаваш хората на Слави ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР