Първата премиера за този сезон на Драматичен театър Адриана Будевска

...
Първата премиера за този сезон на Драматичен театър Адриана Будевска
Коментари Харесай

Тони Димитрова с главна роля в спектакъл

Първата премиера за този сезон на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " носи заглавието " Съвсем елементарна история " от украинската авторка Мария Ладо. Това сподели пред публицисти шефът Борислав Чакринов, съобщи кореспондент на " Фокус ". Тя ще бъде сложена за първи път на 19 януари от 19.00 часа. Следващите дати са 20 и 31 януари. 

" Това е музикална драма. Разказва една доста красива история за животни и хора. Пиесата е поставяна преди години от македонския режисьор Люпчо Георгиевски във Врачанския спектакъл. Тогава аз работих там и доста ми хареса. Сега ѝ пристигна времето ", изясни шефът на театъра, който е и режисьор на спектакъла.  

" Питат ме за какво Тони Димитрова? Почти изцяло уверен съм, че това е представлението, в което ще се разбере, че тя не е единствено певица. Играе една от основните функции. Придобива все по-голям опит и убеденост в държанието си като актриса. Героинята беше покрай нейния взор върху света. Тони обича театъра и ние я обичаме, по тази причина постоянно е прелестно, когато работим дружно ", съобщи Чакринов.  

На сцената, с изключение на Тони Димитров, ще се качат Зорница Константинова, Димитрина Тенева, Иван Григоров, Асен Лозанов, Иван Савов, Невена Цанева, Пепа Николова, Стоян Памуков, Никола Парашкевов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР