Първата половина на деня е под влияние на прекрасният тригон

...
Първата половина на деня е под влияние на прекрасният тригон
Коментари Харесай

Енергията на деня е напрегната и провокативна

Първата половина на деня е под въздействие на прелестният тригон на Луна (Водолей) с Венера (Близнаци). По отношение на любовта и брака, това е доста добър аспект. Чувството ни за обич е засилено, адаптивни сме и общителни. Имаме радостно въодушевление, грижим се за фамилията и заобикаляме разногласия. Този аспект понижава ненапълно напрежението, което носи лунния ден и идващият аспект.

Луна съвпад с Марс (в знак Водолей) - Тази планетна връзка може да ни направи раздразнителни, само че и буйни. Може да се забележи мощно вътрешно напрежение, основават се междуличностни разлики и неустойчивост на заболявания.

Луната е в символ Водолей до 21:31ч на 17 април.

Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 23 лунен ден от 04:00ч на 16 април до 04:35ч на 17 април.

Символ на деня е крокодила. Енергията на деня е напрегната и провокативна. Наричан е ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Това е един от сериозните дни, спорен по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. При по-чувствителните натури може да се появи чувството за загуби и че нещата се случват отвън техен надзор. Каквото и да става към вас, не се плашете. Помнете, че вие сте олицетворение на светлината и любовта на Бога.

Време за самоограничение и опазване на мира. Може да довършвате започнатото. Не е уместно за никакви нови инициативи. Избягвайте да рискувате. Въздържайте се от бизнес каузи.
Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. Отношенията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се прояви дипломатичност в връзките. Може да имате чувството, че хората сами търсят кавги. Не се поддавайте на провокации. Пазете се да влизате в пререкания, разногласия и спорове. Трябва да имате самоконтрол и когато се сътвори неприятна обстановка, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се организира еднодневно недояждане и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва подобен вид, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Болестите почнали през този ден са продължителни.
Секс – Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

27 безоблачен ден – Днес се основава мост сред земния и небесния свят и Висшите сили приказват с нас посредством знаци.Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР