Първата партия е опозиция, втората партия е опозиция, а третият,

...
Първата партия е опозиция, втората партия е опозиция, а третият,
Коментари Харесай

Борисов: В Родопите няма един християнин, но мрат за ГЕРБ

" Първата партия е съпротива, втората партия е съпротива, а третият, петият и шестият желаят да вършат държавно управление. Те не ги щат в селото пазач, те кмет на селото желаят да стават ".

Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Разград.

" Що не ме викнат в този момент в Народното събрание да ме питат за какво не сме купили имунизацията Спутник V. Сега сега в Русия умират по 800 дневно от ковид ", разяснява още Борисов.

Той напомни, че по време на ръководството на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а в този момент ни залива нова мигрантска вълна. Бившият министър председател прикани България да се погрижи най-малко за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

" Тайно се пробва да прави нещо служебното държавно управление. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че държавното управление не се оправя с незаконната миграция и центровете са претъпкани. Афганистан е друго, тези хора бягат от гибелта ", сподели Борисов и посочи, че за първи път за пет години са поздравили Радев във връзка решението му за изтребителите Ф-16.

" Трябваме да съберем цялата ескадрила. Имат 63 депутати от ГЕРБ-СДС и това е вярно. Аплодираме това ваше решение. И ги платихме ние, не ги оставихме на другите.

" В Родопите, и там е доста красиво, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, само че мрат за нашата партия, тъй като им направихме пътища, учебни заведения и в този момент им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от дотацията ", разкри Борисов. " Този район помни Възродителния развой и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си дружно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го потвърдили доста пъти ", обърна се Борисов към гостите на събитието.

" Такива неистини се изсипаха по мой адрес. Толкова неистини, не мога да допускам какъв брой добре го направиха. Но в този момент им блесна цялата същина. Какви са им претендентите за министри и по какъв начин единствено се карат за постове. И в този момент желаят единствено актуализация, с цел да имат едни пари, които да похарчат ", сподели водачът на ГЕРБ.

По думите му те са създали на процедура нова автомагистрала с ремонта на сектора от Чирпан до Стара Загора. " 800 млн. лева заделихме и платихме ", добави Борисов.

" Разбирам, че Тошко бил споделил, че не му пука какво споделя ГЕРБ, тъй като ГЕРБ не би трябвало да е в Народното събрание. Чакай малко! Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш какъв да е в Народното събрание?! Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, с цел да си удовлетворен ", съобщи Борисов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР