Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров вече изигра два

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров вече изигра два
Коментари Харесай

Наслада за сетивата: Най-доброто от Григор Димитров в Синсинати през годините

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров към този момент изигра два шампионата, които са част от US Open сериите, а точно тези във Вашингтон и Монреал. За страдание, във всеки от тях нашето момче не съумя да разгърне напълно капацитета си и позволи провали още във втория стадий. Сега за него следва последната спирка преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати, която се обрисува да бъде конкуренцията от сериите " Мастърс 1000 " в Синсинати.

Тазгодишното издание на надпреварата в щата Охайо започва идния понеделник, като към този момент е явен и жребият за шампионата, който отреди на родния ни представител да открие присъединяване си с дуел против международния №22 и някогашен представител на топ 10 - Денис Шаповалов.

През днешния ден от Tennis TV взеха решение да върнат лентата обратно и да напомнят някои от най-запомнящите се отигравания на най-хубавия ни тенисист през миналите години в Синсинати, събирайки в 3-минутно видео цялата палитра от изящни осъществявания на българина, на което имате опция да се насладите тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР