Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се представя великолепно

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се представя великолепно
Коментари Харесай

Програмата за петък: Григор излиза в търсене на място на 1/8-финалите в Париж

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се показва превъзходно дотук в тазгодишното издание на Откритото състезание на Франция и реализира две повече от безапелационни победи в откриващите стадии на конкуренцията, надлежно над Маркос Гирон и Борна Чорич. Така нашият съотечественик към този момент е част от третия кръг на шампионата, където ще премери сили със международния №16 Диего Шварцман.

Двамата се изправиха един против различен преди по-малко от месец, когато пътищата им още веднъж се пресякоха във втория кръг на Мастърса в Мадрид. Тогава родният ни представител съумя да покаже най-хубавото си лице на корта и отпусна единствено три гейма на своя противник, надделявайки с безапелационното 6:0 6:3 за малко повече от час игра, като за нас остава да се надяваме историята да се повтори и през утрешния ден.

Предстоящият конфликт посред им, който ще бъде пети в историята на тяхното съревнование, е първи поред в програмата на корт " Симон Матьо ". Това значи, че ще можем да чакаме началото на мача да бъде сложено не преди 12:00 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опция да наблюдавате дуела на обичайните линкове в Tennis.bg.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР