Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се доближи до

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се доближи до
Коментари Харесай

Медведев след успеха над Григор: Резултатът не отразява случилото се, беше тежък мач

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се приближи до най-хубавата си игра през актуалната седмица и съумя да доближи до полуфиналната фаза на АТР 500 конкуренцията в Ротердам, бивайки спрян на крачка от финала от Даниил Медведев. Двубоят продължи 82 минути и въпреки да приключи с повече от експресивен триумф в интерес на руснака - 6:1 6:2, то случилото се на корта надалеч не бе толкоз еднопосочно, както загатна и самият Медведев в изявлението си на корта след триумфа:

" Беше страховит мач. Резултатът не отразява случилото се - внушава, че мачът е бил елементарен, само че това надалеч не беше истината. Физически се усещах по този начин, като че ли играхме пет сета. Направихме няколко феноменални разигравания. Във втория сет бях напът да изпусна контрола - беше 2:2 и той разполагаше с три следващи брейкбола, само че съумях да се прегрупирам и да подвигна равнището. Отразените благоприятни условия за пробив ми помогнаха да си възвърна увереността и да спечеля дуела. Той направи няколко неточности допълнително, което в допълнение наклони везните в моя изгода. Щастлив съм от равнището, което демонстрирах, и обстоятелството, че съм част от финалния конфликт.

Би било необикновено да побеждавам тук. Всеки път, когато идва, виждам фотоси на първенците през годините. Тук са печелили митове като Артър Аш, Макенроу, Борг, Едберг, което прибавя голяма стойност към историята на този шампионат. Ще е извънредно, в случай че се наредя до имената на тези величия в тениса, само че с цел да реализира тази цел, ще би трябвало да покажа доста добра игра във финала ", показа още международният №11 с взор към утрешния край.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР