Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с двусетова

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с двусетова
Коментари Харесай

Програмата в Индиън Уелс: Григор излиза в битка за класиране на осминафиналите

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с двусетова победа присъединяване си на Мастърса в Индиън Уелс, където през предходната година доближи до полуфиналната фаза. В понеделник нашето момче се оправи със съпротивата на международния №78 Джордън Томпсън, а по-късно довечера му следва да излезе на корта за дуела си от трети кръг, като негов противник ще бъде един от най-непредвидимите тенисисти в лицето на Александър Бублик.

До този миг двамата състезатели са се изправяли един против различен общо 3 пъти, като салдото е в интерес на казахстанеца, който води с 2:1 победи. Първият им дуел датира от шампионата в Чънду през 2019 година, когато Бублик излиза като победител след три оспорвани сета, а останалите две срещи посред им се състояха през предишния сезон. Световният №33 надви над родния ни представител във втория кръг на Уимбълдън, само че няколко месеца по-късно хасковлията взе реванш за провалянето си, надигравайки го в поредни сетове на Мастърса в Синсинати.

Днешният конфликт сред Димитров и Бублик е четвърти поред в програмата на корт №2, което значи, че се чака да стартира не преди 03:00 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на някой от линковете в Tennis.bg.

Програмата за сряда на корт №2 (начало 20 часа българско време)

1. Матео Беретини - Лойд Харис

2. Жалме Мунар - Тейлър Фриц

3. Мария Сакари - Дария Савил (не преди 00:00 часа българско време)

4. Григор Димитров - Александър Бублик (не преди 03:00 часа българско време)

5. Вероника Кудерметова - Маркета Вондроушова (не преди 05:00 часа българско време)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР