Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с безапелационна

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с безапелационна
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Григор Димитров отново в игра срещу световния №19 в Барселона

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с безапелационна победа присъединяване си в тазгодишното издание на конкуренцията от категория АТР 500 в Барселона, надделявайки след единствено 62 минути над международния №120 Емилио Гомес. По този метод родният ни представител си обезпечи място в осминафиналната фаза на шампионата, където обаче му следва надалеч по-трудно предизвикателство в лицето на международния №19 Алекс Де Минор.

Това ще бъде втора среща през сезона за българина и австралиеца, които се изправиха един против различен в средата на февруари в дуел от четвъртфиналите на конкуренцията в Ротердам. Тогава най-хубавият ни тенисист надви след избавен мачбол и трагичен тайбрек в третия сет, като по този начин изравни общия баланс в директните срещи посред им на 2:2.

Предстоящият конфликт сред Димитров и Де Минор ще открие програмата на втория по величина корт в каталунския град - " Андрес Химено ", което значи, че началото му ще бъде сложено не преди 12:00 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате директно на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт " Андрес Химено " (начало 12:00 часа):

1. Григор Димитров - Алекс Де Минор

2. Алехандро Давидович Фокина - Емил Руусувуори

3. Камерън Нори - Лоренцо Музети/Джейсън Кублер

4. Даниел Еванс/Матео Арналди - Карен Хачанов

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР