Първата ни ракета при дамите Виктория Томова демонстрира забележителна игра

...
Първата ни ракета при дамите Виктория Томова демонстрира забележителна игра
Коментари Харесай

Нито ден почивка: Томова излиза за първия си мач от основната схема в ИУ днес

Първата ни ракета при дамите Виктория Томова показва забележителна игра в квалификациите на тазгодишното издание на WTA 1000 шампионата в Индиън Уелс и след две експресни двусетови победи съумя да си обезпечи място в същинската част на конкуренцията. Рано тази заран тенисистките, минали сполучливо пресявките, бяха разпределени в главната скица, като жребият бе благоразположен към българката, противопоставяйки я на представителката на домакините Клер Лиу.

Понастоящем американката се намира на 87-ата позиция в международната класация, като това е и нейното върхово класиране до този миг. 21-годишната състезателка може също по този начин да се похвали с трофея от Уимбълдън за девойки през 2017 година, както и 6 трофеи на равнище ITF. От началото на годината изявите ѝ са извънредно непостоянни, което открива пред родната ни представителка отлични шансове да се поздрави с победа още при дебюта си на влиятелната конкуренция в Калифорния.

Срещата сред Томова и Лиу е втора в програмата на корт №6, което значи, че още веднъж ще можем да чакаме най-хубавата ни тенисистка да излезе на корта към 22:30 часа българско време, като дуела ще имате опция да наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

Програмата за сряда в Индиън Уелс:

Корт №6 (начало 21:00 часа):

1. Екатерина Александрова - Елвина Калиева

2. Виктория Томова - Клер Лиу

3. двойков мач

4. двойков мач

5. двойков мач

Пълния график за деня можете да разгледате тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР