Първата ни ракета Григор Димитров ще изиграе откриващия си двубой

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще изиграе откриващия си двубой
Коментари Харесай

Дъжд отложи мача на Димитров с Варияс за утре сутрин

Първата ни ракета Григор Димитров ще изиграе откриващия си дуел на тенис шампионата от сериите ATP 250 в Чънду, Китай на следващия ден заран, откакто дъжд не разреши изиграването му по стратегия в петък. Той и Хуан Пабло Варияс от Перу ще открият програмата на Централния корт, а срещата ще стартира в 08:00 часа наше време.


Третият в схемата на конкуренцията българин почива на старта, до момента в който противникът му на осминафиналите, който е 70-и в международната класация, изигра към този момент един мач, като даде единствено четири гейма на играещия с " уайлд кард " представител на домакините Дзие Цуей.

Димитров и Варияс ще се изправят един против различен за първи път. 27-годишният южноамериканец няма купа в професионалната си кариера, като най-силното му показване в шампионатите от Големия шлем е достигането до четвърти кръг на Ролан Гарос по-рано тази година.

Ако се оправи с перуанеца, Григор ще се изправи на четвъртфиналите против непоставения австралиец Кристофър О " Конъл, който преодоля Таро Даниел от Япония в два сета. Най-добрият ни тенисист има позитивен баланс против О " Конъл - 2-0, като го надделя на Аустрелиън Оупън 2017 и в Женева по-рано през годината. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР