Първата ни ракета Григор Димитров се изправя днес срещу германеца

...
Първата ни ракета Григор Димитров се изправя днес срещу германеца
Коментари Харесай

НА ЖИВО Мастърс 1000 в Монте Карло: Григор Димитров - Ян-Ленард Щруф 6:3, 4:2

Първата ни ракета Григор Димитров се изправя през днешния ден против германеца Ян-Ленард Щруф в първия си мач на шампионата от сериите " Мастърс " 1000 в Монте Карло. Двубоят се чака да стартира към 16:00 часа българско време и ще можете да го
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
 Гришо победи 46-тия в света (ВИДЕО) Гришо победи 46-тия в света (ВИДЕО)
В два сета - 6:4, 6:2 - най-хубавият ни тенисист Григор Димитров се наложи над сърбина Миомир Кецманович в Акапулко, оповестява Българска телеграфна агенция. Бълга...
Заради преваляванията в Монте Карло дуелът сред Григор Димитров и германеца Ян-Ленард Щруф от първия кръг на Мастърс шампионата в Княжеството бе отсрочен за ранния следобяд през днешния ден. Димитров и Щруф трябваше да се изправят един против различен в понеделник, само че дъждът обърка програмата на домакините и тя бе пренаредена.
По този метод срещата сред двамата е планувана за трета на Корт Де Пренс, където играта стартира в 12:00 часа българско време с мача Алберт Рамос Виньолас - Яник Синер.
След това Дан Еванс и Душан Лайович ще стартират своя мач, който стартира през вчерашния ден, само че бе преустановен след 6-3 в интерес на британеца в първия сет. Това значи, че мачът на Григор би трябвало да стартира в ранния следобяд, към 14:30 часа или малко по-късно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР