Първата ни ракета Григор Димитров публикува снимка в една от

...
Първата ни ракета Григор Димитров публикува снимка в една от
Коментари Харесай

Ето кой е вдъхновил Григор за екипа му в Ню Йорк

Първата ни ракета Григор Димитров разгласява фотография в една от обществените мрежи, на която театралничи с екипа си за шампионатите в Съединени американски щати. Новата сбирка на Nike е въодушевена от екипите, носени от Андре Агаси при започване на 90-те години, а Димитров показа, че това е един от обичаните му тенис екипи.

Чрез новата си линия екипи Nike отбелязва 30 години от появяването на сбирката Nike Challenge Court, която Агаси направи известна по целия свят след присъединяване си на US Open през 1990 година

От американския състезателен тръст декларират, че сбирката комбинира „ неповторим по рода си искра със модерна цветова палитра “, като сбирката може да бъде употребена както за спорт, по този начин и за свободно време. Nike споеделят още, че с изключение на фланелки и къси панталони ще бъдат създадени и доста други тематични продукти.

„ Да нося облеклата и да върша нешата, които ме карат да се усещам добре, е доста значимо за положителното ми показване на корта “ показа самият Агаси в телевизионния клип, отдаден на истинската сбирка, излъчен през 1991.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР