Първата ни ракета Григор Димитров надделя над младия италианец Яник

...
Първата ни ракета Григор Димитров надделя над младия италианец Яник
Коментари Харесай

Григор Димитров завоюва труден успех срещу млад италианец

Първата ни ракета Григор Димитров надви над младия италианец Яник Синер след цялостен поврат и победа с 2:1 сета (в обособените елементи 4:6 6:4 6:4). Така хасковлията се класира за 1/4-финалите на " Мастърса " в Рим.
Двубоят не стартира по никакъв начин добре за българина Той позволи пробив още в първия си сервис гейм, като по този начин и не съумя да навакса изоставането.

Вторият сет също стартира зле за българина, който още веднъж беше продънен, само че този път се върна в играта с мигновен рибрейк и в последна сметка съумя да го завоюва.

В третия сет българинът първи стигна до пробив, само че позволи да бъде върнат. Все отново опитът му помогне да надделее, откакто доближи до пробив след 4 пропуснати мачбола и завоюва срещата.
 Григор Димитров гази в Италия, даде единствено гейм на японец Григор Димитров гази в Италия, даде единствено гейм на японец
Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа злокобна доминация в мача си втория кръг от " Мастърс " шампионата в Рим. Рак...
Подробности по развиването на срещата.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Сблъсъкът е първи от днешната стратегия на корт " Гранд стенд ". Хасковлията се изправя против този противник за първи път в кариерата си. Италианецът е под номер 81 в международната класация.
За да доближи до днешния дуел, българинът надви над Джанлука Магер (Италия) в първи кръг, а по-късно разпиля японеца Йошихито Нишиока. При триумф през днешния ден Григор ще се класира за четвъртфиналите на Мастърса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР