Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на

...
Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на
Коментари Харесай

Гришо взе важно решение и зарадва България

Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на България на шампионата АТП Къп, взе основно решение преди втория мач на нашите в Сидни - против Молдова. Организаторите на шампионата оповестиха, че Гришо още веднъж ще играе в тандем с Александър Лазаров. Играещият ни капитан е избрал още веднъж да си партнира с третата ни ракета след сензационната им победа над Мъри и Солсбъри.

Двамата бяха страховит тандем в общия им дебют в мача на двойки. Българите надвиха против опитните Джейми Мъри и Джо Солсбъри и реализираха победа с 2:1.

След часове Димитров и Лазаров още веднъж ще излязат дружно на корта против молдовския дует Раду Албот и Александър Козбинов в серията сред двата състава от група " C ".

Стартът на разногласието с Молдова ще даде Димитър Кузманов. В 1:00 часа след среднощ Мико се изправя против Александър Козбинов, който сега е 818-и в международната класация, а към 3 часа би трябвало да стартира срещата на Григор Димитров с Раду Албот. 30-годишният противник на Димитров е първа ракета на Молдова и се намира на 46-ата позиция в ранглистата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР