Първата ни ракета Григор Димитров допусна шокиращ обрат от 2-0

...
Първата ни ракета Григор Димитров допусна шокиращ обрат от 2-0
Коментари Харесай

Нов удар по Гришо след големия резил на Уимбълдън

Първата ни ракета Григор Димитров позволи фрапантен поврат от 2-0 сета против Корентин Муте в първия кръг на Уимбълдън и явно не бе в въодушевление да се изправи пред медиите след провалянето си. Българинът пропусна наложителната конференция след мача си в All England Club и вследствие на това ще би трябвало да заплати съответната санкция, оповестява tenniskafe.com.

Бившият №3 сервираше за успеха при 6-5 в третата част, само че в последна сметка отстъпи на международния №84 с 6-2 6-3 6-7(4) 3-6 1-6. Така сезонът на трева завърши безславно за най-хубавият ни тенисист, който отпадна в първи кръг и в Куинс.

Winbet - успеха е на върха на пръстите! (18+)

Все още не е известно каква е сумата, която ще би трябвало да заплати Димитров, откакто не съблюдава разпоредбите на шампионата, като в предишното наказванията варират по мащаб.

Пропускането на конференциите се трансформира във все по-честа процедура измежду състезателите, като Винъс Уилямс е измежду тези с най-вече санкции на Уимбълдън, подбудени от това. През 2010 година двете с Винъс трябваше да платят по 4000 $ след загубата си на двойки, а преди две години по-голямата сестра пропусна и самостоятелно изявление, като това решение ѝ коства 7500 $.

Американката стори същото на Australian Open през 2016 година и на Ролан Гарос един сезон по-рано, като в Париж заплати 2500 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР