Първата ни ракета Григор Димитров благодари за подкрепата на българите

...
Първата ни ракета Григор Димитров благодари за подкрепата на българите
Коментари Харесай

Григор Димитров: Винаги е много специално да се чувстваш у дома, когато си далеч от него

Първата ни ракета Григор Димитров благодари за поддръжката на българите по кортовете в Мелбърн след успеха си над австралиеца Алекс Болт със 7:6 (1), 6:1, 6:2.

" Изминахме дълъг път през последните три месеца. Много съм задоволен и благополучен, че съумях да се оправя да и да продължа напред изключително след победа над локална вяра. Надявам се почитателите да имат късмет да му се радват скоро ", сподели Григор незабавно след триумфа си.

" Благодаря на моите сънародници, които ме поддържат. Винаги е доста особено да се чувстваш вкъщи, когато си надалеч от него. Да видя националния байрак за мен е нещо особено и ми оказва помощ да се показва по-добре. За мен е чест да играя в такава конюнктура.

Честно казано просто се пробвах да остана в мача. Да запазя централизация и да не изпускам момента. Никога не знаеш какъв брой мача ще изиграеш в един шампионат по тази причина се пробвам да се любувам на всичко. На играта, на престоя си тук, на опцията да играя пред аудитория още веднъж ", добави още българинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР